BESPLATAN SADRŽAJ

Kad god odlučujemo da radimo sa nekim na svom ličnom razvoju ili da učimo od neke osobe o tome, mnogo je važno da osetimo da li nam prija ta osoba.

Bez njenih diploma, bez informacija koje nudi, bez marketinga koji koristi – kada bismo sve stavili sa strane, da li nam je ta osoba i dalje prijatna, da li nas privlači da budemo u njenom prisustvu?

Ako biramo pre svega osobe koje NAMA LIČNO prijaju, onda ćemo iz tog, čak i poslovnog, odnosa dobiti MNOGO VIŠE nego što bismo dobili da procenjujemo samo iz uma da li je neko dobar za nas ili ne.

Sa tim razlogom i stvaram besplatan sadržaj – da biste mogli da osetite mene kao osobu. 

Da biste mogli da osetite da li vam prija moj glas, da li vam je inspirativan moj način pogleda na svet, da li osećate da je zdravo da budete u mom prisustvu.

I kada ”kliknemo” na tom, pre svega, ljudskom nivou, onda svaki zajednički rad može da bude mnogo plodonosniji!

TEKSTOVI

Sve moje tekstove o različitim životnim temama možete da pronađete ovde na sajtu u sekciji BLOG.

INSTAGRAM

Trenutni Instagram profil na kom sam najaktivnija sadrži mnogo videa i edukativnih tekstova i sve to možete da pronađete na ovom linku:

https://www.instagram.com/dajana_human_design/

YOUTUBE

Na YouTube-u do sada postoji 190 videa.

Možeš da pronađeš i edukativna videa, i moja iskustva iz života, i mesečne vlogove u kojima prikazujem kako ja živim kroz ovu veliku temu ličnog rasta.

https://www.youtube.com/@dajanamitrovic5780/videos

PODCAST

Ako želiš i voliš da slušaš audio emisije, u ovom podcastu najviše snimam o tehnikama koje sam sama prolazila kako bih se povezivala sa sobom, kako bih budila sve veći potencijal. Cilj mi je da potpuno pustim sebe da delim svoja mišljenja, svoja iskustva, onda kada za to osetim potrebu.

Neka ti sva ova znanja služe da se još dublje povežeš sa sobom!

A ukoliko poželiš da te konkretnije podržim na tom putu, pogledaj na koje sve načine možeš da radiš sa mnom: