MENTORSKI RAD:

AKTIVIRANJE UNUTRAŠNJE MOĆI

Zašto mentorski rad daje trajne rezultate

Postoji važan razlog zašto većina tuđih saveta NE RADI. Zato što smo svi drugačiji, posebni – i to se vrlo jasno vidi kroz naše Human Design karte.

Nekoj ženi će jedno ponašanje doneti baš ono što želi, dok će za drugu to biti jedna od najgorih odluka u toj godini.

Sve smo posebne i drugačije. Imamo različite prošlosti, osobine, verovanja o sebi i životu. Imamo različite unutrašnje potencijale: sposobnosti, talente, energije, darove, želje srca.

Zbog toga promena ponašanja često ne donosi rezultate. Pokušavamo da primenimo ponašanja koja drugima donose rezultate (ili još gore – za koje drugi tvrde da daju rezultate, a i dalje su nezadovoljni u svom životu), bez da zaronimo u svoju dušu i zapitamo se da li je to u skladu sa nama.

Današnje polje informacije je izazovno, jer postoji toliko različitih predloga, načina, tehnika, smernica. SVI imaju mišljenje o svemu. SVI znaju ’kako da živiš slobodnije’ ili ’kako da kreiraš život kakav želiš’. A realnost je da je previše buke, a premalo akcije.

Iako ti takva situacija može delovati beznadežno, ona te dovodi do važne spoznaje: samo u tebi su rešenja i odgovori na sva tvoja pitanja.

Caka je u tome što su ti odgovori ’zatrpani’ dosadašnjim načinom života, sumnjom u sebe, strahom od samoće, raznim destruktivnim uverenjima, traumama iz detinjstva i ko zna čime još. 

Ali onog trenutka kada kreneš da oslobađaš svoje TELO od toga deo po deo, kada kreneš da osvešćuješ to što te sprečava da čuješ svoje odgovore – istog tog trenutka počinju da se pojavljuju tvoji odgovori i rešenja.

Mentorski rad sa mnom je samo jedan od načina na koji možeš da radiš na tom oslobađanju starog i buđenju svog istinskog potencijala. Sve tehnike koje se bave podsvesnim delom uma i energijom su one u kojima možeš pronaći svoj put. 

Zbog toga što sada čitaš ovo – pretpostavljam da ti je tvoj unutrašnji osećaj rekao da bi ovakav rad mogao da bude za tebe.

Šta obuhvata mentorski rad sa mnom

* U mentorskom procesu koristim: tvoju Human Design kartu kao mapu do tvog potencijala, NLP tehnike, coaching pitanja, Reiki tretmane, svesni ples, somatske meditacije, tehnike disanja.

Na taj način delujemo na problem ili cilj sa sva tri nivoa (um, energija i telo) i dobijamo mnogo bolje i trajnije rezultate. Svaka sesija je drugačija, jer uvek koristim drugačiju kombinaciju tehnika – onu koja je u skladu sa tobom, tvojim dizajnom i trenutnom situacijom.

* Sesije mentorskog rada trenutno radim samo online – preko aplikacije Zoom. Jedino što je potrebno jeste da imaš dobar protok interneta.

* Jedna sesija traje 1h.

* Sesije držim samo kao mentorski proces, a to podrazumeva paket od 12 sesija.

To znači da radimo jednom nedeljno, a da između sesija dobijaš jednostavan ali važan zadatak koji ti pomaže da integrišeš u svakodnevni život ono što si prošla na sesiji.

* Ne postoji pravilo koliko sesija je dovoljno da se reši neki problem ili postigne cilj – zato što svakoj osobi pristupam na jedinstven način. Svaka osoba je priča za sebe. Nakon svakih 12 sesija možeš da proceniš da li želiš da radimo dalje.

Kako bi ti promenilo život kada bi...

* Naučila da čuješ sebe i zbog toga tačno znala šta ti zaista prija, a šta ne.

* Imala hrabrosti da jasno kažeš drugima šta ti prija, a šta ne.

* Volela svoje telo baš takvo kakvo jeste. Unapređivala ga iz ljubavi prema sebi.

* Imala hrabrosti da pustiš iz života sve ono što osećaš da ti je teret.

* Kada primetiš da ti nešto smeta, istovremeno jasno komunicirala i iz situacije tražila lekciju za svoj život.

* Primećivala emocije čim se pojave i sve češće reagovala mirnije.

* U danu prvo uradila ono što je tebi važno, a onda se posvetila drugima.

* Verovala da ostvarenje tvojih želja dolazi u pravi čas – kreirala ih kao cilj i istovremeno ispunjavala svoj život drugim stvarima koje voliš.

* Naučila da primiš ljubav, da uživaš, da se opustiš, da budeš u ženskoj energiji.

* Imala odnose koji reflektuju odnos koji imaš sa sobom, u kojima si potpuno slobodna da budeš ono što jesi, da otvoreno razgovaraš, osećaš se potpuno ispunjeno i podržano, zajedno rastete i imate zajedničku viziju života.

To su samo neki od potencijalnih rezultata mentorskog rada.

Mentorski rad sa mnom JESTE za tebe ako:

* Spremna si da se posvetiš sebi.

* Dosta ti je da prebacuješ krivicu na druge.

* Spremna si da oslobodiš sebe kako bi unapredila ljubav i odnose sa drugima.

* Svesna si da se podsvest ne menja preko noći i zbog toga ne očekuješ brze rezultate, već dugoročne i temeljne.

* Znaš da ti treba konkretna podrška, jer ovakve stvari ne možeš da rešiš sama.

* Odlučila si da prevaziđeš svoje izgovore koji te ostavljaju u mestu – i da kreneš u akciju.

* Malo se plašiš dubokog rada, ali si spremna da se upustiš u njega, jer osećaš da je to ono što ti sada treba.

Mentorski rad sa mnom NIJE za tebe ako:

* Očekuješ brze rezultate.

* Radiš na sebi SAMO da bi imala partnera / novac / ostvarila želju, a ne interesuje te tvoje unutrašnje stanje.

* Želiš da saznaš cake kako da brzo ostvariš ciljeve.

* Očekuješ od mene da te ’popravim’ ili da ti ja rešim problem.

* Očekuješ da ću ti ja tačno reći šta treba da radiš u životu kako bi došla do onoga što želiš.

* Želiš da rešiš ozbiljnija stanja poput anoreksije, depresije, bolesti zavisnosti i slično (u tom slučaju je važno da se obratiš psihoterapeutu).

Tvoje ulaganje za aktivaciju unutrašnje moći:

12 x 1h
nedeljno
za sesiju

15 min dnevno
za nedeljni zadatak
izmedju sesija

1 200€
za celo iskustvo od 3 meseca

Otvoreno je mesto od jula 2024. Mesto se rezerviše uplatom.

Moguće je plaćanje u 2 mesečne rate.

Utisci nakon procesa:

Dajana me je postepeno uvodila u svaku sesiju, strpljivo i polako. Dopalo mi se što smo, pored odgovaranja na pitanja, radile različite vežbe, a jednom prilikom smo i đuskale. I dopao mi se lenjirčić sa početka sesije – sjajna stvar da proverimo gde smo pre i posle sesije. Mislim da je rad jednom nedeljno optimalan razmak između sesija. Taman dovoljno vremena da se probude i integrišu nova znanja, energija, resursi. Imala sam uvek vremena da tražim odgovor u sebi, nekad i više nego što mi je bilo potrebno. Energija se na kraju svake sesije pela na viši nivo. Nakon svake sesije sam se osećala ispunjenije, srećnije, vibrirala sam više nego na samom početku sesije. Najbolji trenutak u celom procesu je uvek bio kada shvatim nešto važno za sebe. Tada sve dobije smisao i tada se osećam otvoreno i spremno za promenu i kreiranje. Naučila sam da verujem više u sebe, da budem smirenija kada se nađem u situaciji koja mi izaziva bes, da se zauzmem za sebe i da su svi resursi u meni samo treba da ih koristim, a ne potiskujem. Veliko hvala Dajani što je ušla u moj život; što me je naučila da prepoznam kada mi se javlja otpor i kako da se nosim sa njim. Hvala na svim pruženim alatima i na strpljenju i podršci.
Dragana Vasiljević
25 godina
Dajana me je kroz coaching proces vodila nežno i pažljivo, sa dosta razumevanja i strpljenja. Vrlo sam srećna što smo se poklopile tako da smo radile baš na onome o čemu sam neko vreme razmišljala da mi je potrebno ili nečemu što sam potiskivala. Posebno mi se dopala prilagođenost vežbi i prolaženje kroz process. I to što sam mnogo bolje razumela sebe. I dublje sam razumela spoj misli/emocija sa bolom u fizičkom telu. Vremenski raspored sesija je bio taman kako je potrebno. Apsolutno sam imala vremena da istražujem odgovore u sebi – time sam dobila još skrivenih odgovora. Energija je bila poprilično prilagođena, naročito u dubljim procesima. Za početak, naučila sam da prihvatim sebe na svim nivoima (što sam znala i radila i pre), a sada sam ušla u samu suštinu koje delove sebe da prihvatim. Značila mi je povezanost emocija i fizičkog tela, odnos s identitetima i bolom. * Godinu dana nakon coaching sesija sam skontala da sam na coaching-u vizualizirala stvari koje sada radim u vezi i taj osećaj kakva sam osoba postala.
L. M.
27 godina
Koučing sesije sa Dajanom su za mene bile transformišuće, osvešćujuće, čarobno iskustvo. Dajana je jako posvećena, daje podršku, energija na sesijama je opuštajuća i prijatna. Osetila sam slobodu da zaronim u sebe bez zadrške. Dajana je osoba sa kojom se lako prepustiš, kojoj veruješ i to je meni bilo jako važno. Pomogla mi je, vodeći me kroz duboke procese, da upoznam i zavolim delove sebe, koje do tad nisam prihvatala i to dovelo do toga da zavolim više sebe i da sebe još više prihvatim, pronađem sklad u sebi, što se jako pozitivno odrazilo na odnose sa drugim ljudima i na ceo moj život. Jako sam zahvalna na tome! Dajana ima jako mnogo znanja i iskustva i na fantastičan način kombinuje različite tehnike. Od srca bih preporučila svakom ko želi duboko da radi na sebi, da za kouča izabere Dajanu.
Jovana German
37 godina
Lični pristup klijentu ,autentično deljenje svog iskustva i najotvorenije srce koje sam ikada osetila su samo neke od stvari kojima bih mogla da opišem rad sa Dajanom. Toliko nežna i suptilna u pristupu, a pozadina je neverovatna snaga ,jačina i stabilnost kojom te vodi kroz sve procese.❤️
Jovana Suković
Ovaj ciklus mentorskog rada sa tobom mi je došao isključivo kao rezultat praćenja intuicije i dubljih potreba. Nisam razmišljala o tome, prosto sam pratila unutrašnji glas. *Posle mnogih otpuštanja i integrisanja, sesije za kreiranje novog su zaokružile ceo proces i podigle sve na novi nivo. I naravno, proslava na kraju, kao veoma važan element osvešćivanja i povezivanja iskustva u celinu. *Dobila sam još više povezanosti sa svojim instinktima i intuicijom, poverenje u sebe, svoje porive, odluke i potrebe, osećaj da je moguće sve ono što zaista želim. *Za mene si postavila visoke standarde u pogledu prisutnosti i podrške koju mentor može da pruži u ovakvim procesima. ❤️ *Nakon ovog iskustva mogu da počnem da vodim sebe kroz život na svoj autentičan način. ❤️
Nada Vujičić

Prvi korak jeste besplatan intervju (preko Zoom-a) od 15 minuta. 

Intervju služi da:

* upoznamo jedna drugu

* osetimo jedna drugoj energiju

* procenimo koja bi bila tema na kojoj tačno želiš da radiš i

* možeš da me pitaš ako postoji još nešto što ti nije jasno u vezi sa mentorskim radom.

Ako osećaš da je ovo vreme da aktiviraš svoju unutrašnju moć i osećaš se potpuno ispunjeno – i vidiš sebe u mentorskom procesu sa mnom, za besplatan intervju prijavi se na mejl:

dajana.coaching@gmail.com