za Manifestatore i Manifestatorske Generatore

po Human Design-u

Ono što me je Human Design naučio odavno je da svi možemo apsolutno sve u životu, samo svako ima SVOJ NAČIN za to. Svako od nas ima specifične jake strane, potencijale, način kretanja kroz život, proces kroz koji donosi odluke.

A jedan od najvećih potencijala za sve Manifestatore i Manifestatorske Generatore je upravo korišćenje svog glasa.

Međutim, kako to obično biva, većina nas je upravo tu imala izazove.

Govorili su nam od malena da smo baš u tome previše – previše glasni, previše pričamo, previše privlačimo pažnju, previše zapitkujemo. I baš u svojoj najvećoj moći smo se zatvorili. Baš tu smo možda poverovali da smo stidljivi, da treba da se smanjimo, da treba da biramo reči.

Ako svemu tome dodamo činjenicu da živimo u društvu koje se povezuje kroz patnju, koje podstiče pričanje o problemima, poteškoćama, nemaštini, prošlosti koja boli – onda smo dodatno naučeni da je OK da koristimo tu ogromnu moć grla samo da bismo iznova kreirali ono što ne želimo.

Ako Human Design kaže da je jedan od najvažnijih koraka ka svemu što želimo u životu upravo taj da PRIČAMO glasno i jasno o onome što želimo, možemo da se susretnemo sa nekoliko misli:

– To deluje previše lako da samo pričam o tome šta želim.

– Nemam sa kime da pričam o tome što želim.

– Plašim se da pričam o onome što želim da ne bih bila odbačena, ismejana.

– Plašim se da pričam o onome što želim, jer može da se desi da se to ne ostvari, a onda ću biti razočarana u sebe, pa bolje i da ne pričam o tome.

– Ali ja uopšte ne znam šta je to što želim!

Mi možemo sebe da podržimo kroz najrazličitije tehnike ličnog razvoja i da se oslobađamo ovih uverenja da bismo oslobodili konačno svoju unutrašnju moć. I opet, nakon svega toga, jedan korak je neizbežan:

Naše glasne žice koje slobodno vibriraju i objavljuju Univerzumu najdublje potrebe naše duše.

U društvu gde se toliko vrednuje naporan rad, u kome je uspeh prihvaćen samo kada je teškom mukom  stečen – deluje nam suludo da poverujemo da nešto možemo da ostvarimo lako. Da je zapravo u lakoći naša najveća snaga (i da za svakoga od nas ta lakoća izgleda drugačije).

Upravo u toj lakoći govora i postepenom definisanju svojih želja mi (M i MG) dobijamo ogromnu snagu, kristalnu jasnoću i život nam jasno daje konkretne akcije koje je zatim potrebno da sprovedemo. Umesto da se vrtimo u krug radeći milion stvari, zapravo dobijamo svoje, lično, precizno usmerenje ka svom putu.

S obzirom na to da naša najveća snaga znači da se istovremeno suočavamo sa strahom od nepoznatog, sa promenom dosadašnjeg identiteta (jer do sada nisam bila OSOBA koja lako, jasno i glasno može da stane iza potreba svoje duše) – mnogo je lakše kada tako nešto možemo da radimo u zajednici ljudi koji su na istom tom putu buđenja sopstvenog potencijala.

Baš zbog toga, kao Manifestator, osećam veeeeliki poriv da kreiram prostor u kome ćemo zajedno da probijamo led! (Da i ja ću aktivno učestovati u procesu.)

Ovim putem iniciram prostor u kome ćemo, nekad potpuno stidljivo, nekad potpuno snažno, tiho ili glasno govoriti jedni drugima šta je ono što danas osećamo da želimo, šta nas privlači, kuda nas poziva naša duša.

Zajedno ćemo vežbati da, posvećeno, 31 dan, govorimo Univerzumu: OVO JE ONO ŠTO ŽELIM.

I zajedno ćemo, nežno, podržavati jedni druge i držati prostor jedni drugima da su SVE ŽELJE DOZVOLJENE. Da je dozvoljeno da nas nešto privlači, da je dozvoljeno da se slobodno izrazimo, da je dozvoljeno da budemo ranjivi – jer iz toga izbija OGROMNA MOĆ KREACIJE.

Mi smo tu, kao bića sa ogromnom energijom grla, da kreiramo bolji svet za sve. A to možemo samo ako prvo kreiramo svoj mikro svet potpuno svesno i slobodno.

DETALJI

Imaćemo Telegram grupu koja će biti aktivna tokom celog jula 2023.

(Telegram je besplatna aplikacija poput Vibera, koju možete da instalirate i samo za potrebe programa, pa da je kasnije ugasite po želji.)

Na početku programa dobijate video sa detaljnim objašnjenjima kako ćemo koristiti tu grupu za vežbanje svog glasa.

Moja namera je da svakog dana, svako od nas (uključujući i mene) snimi kratku glasovnu poruku (do 5 minuta) u kojoj izražava svoje trenutne želje, privlačenja, potrebe duše, nešto što želi da kreira u svom životu.

Na taj način vežbamo svoje grlo, a dodatno otkrivamo kakve su to sve želje moguće na ovom svetu i dajemo dodatnu dozvolu sebi da želimo VIŠE, samo zato što time podstičemo sopstveni i kolektivni rast.

Komentarisanje tuđih poruka će biti moguće samo kroz dodatnu podršku i bodrenje (nikako kroz preispitivanje tuđih želja).

Tokom ovog aktivnog eksperimenta, moći ćete da mi postavite pitanja, ja ću svakako davati dodatne smernice, neke predloge za dodatno oslobađanje grla, kada osetim potrebu – kako bismo zaista podstakli lansiranje na viši nivo svog života.

Važno: Ovde nismo u školi i niko neće da broji koliko dana je neko učestvovao. Ovde smo da aktiviramo svoju slobodu u svakom smislu. A na tebi je odgovornost da osetiš ako se i dalje skrivaš od sebe, pa zbog toga ne snimaš ili ako ti je trenutno zaista potrebnije da slušaš druge i budeš im podrška.

Program vodi:

Dajana Mitrović

Splenic Manifestor 4/6

NLP Master, Reiki Master, profesionalni Coach i tumač Human Design-a

*Za ovaj eksperiment ti nije potrebno detaljno poznavanje tvoje Human Design karte, dovoljno je da znaš da si Manifestator ili Manifestatorski Generator. U svakom slučaju će cela tvoja energija početi da se balansira i aktivira tokom ovog procesa.

*SAMO ZA POLAZNIKE PROGRAMA: Ukoliko nemaš moje Human Design čitanje, do kraja 2023. godine imaš opciju da ga dobiješ sa 33% popusta – umesto 150€ za tebe je 100€. Za sve detalje o tome možeš da mi pišeš na mejl: dajana.coaching@gmail.com.

***U ovom programu ne garantujemo ostvarenje nekih želja ili ciljeva.

Ovde nam je fokus na ličnom oslobađanju, aktiviranju svog energetskog potencijala kroz aktiviranje svog glasa.

Tako da se u životu osećaš mnogo rasterećenije, jasnije znaš šta stvarno želiš a koje želje su ti nametnute i imaš mnogo više snage da zapravo svoje želje i ostvariš – kroz konkretne tvoje korake, a ne tuđe uputstvo koje te iscrpljuje.

Samim tim nema povraćaja novca, jer ulažeš u iskustvo, oslobađanje i spajanje sa sličnim ljudima.

Vreme je da se povezujemo na osnovu unutrašnje moći. Da udružimo svoje snage. Da otvorimo put svima oko sebe tako što ćemo hrabro zakoračiti na svoj.

Kako da se prijaviš

  1. Pošalji prijavu.
  2. U toku dana ti stiže e-mail sa podacima za uplatu.
  3. Pošalji potvrdu uplate.
  4. Dobijaš BONUS video i link za Telegram grupu.
  5. Počinjemo 1. jula 2023.

Prijavu pošalji na mejl:

dajana.coaching@gmail.com