Probudi svoje samopouzdanje i postani opuštena u ljubavi.

Ljubav može da bude tvoja sigurna luka. Oblast koja ti daje vetar u leđa i čini da život postaje lakši. Put do takve ljubavi se nalazi u tebi.

Sigurna sam da znaš onu početnu zaljubljenost kada sa nekim započinješ vezu. Tada deluje da je najlepše – zato što ljubav voli slobodu. Najviše smo slobodni na početku jer smo tada sigurni da ta osoba želi da bude sa nama. Zbog te sigurnosti smo opuštene, zadovoljne sobom, prepuštene trenutku. A kada znaš kako da aktiviraš sve te osećaje u svom telu kad god poželiš – tada je moć kreiranja ljubavi potpuno u tvojim rukama.

Online trening ,,Probudi svoje samopouzdanje” je temeljan i efikasan coaching program, koji se bazira na učenju kroz iskustvo, u trajanju od 4 nedelje, za sve vas istrajne žene koje već radite na sebi, mnogo toga znate o sebi, želite da se i u polju ljubavi osećate sigurno i ispunjeno kao i u drugim oblastima.

Šta ćeš postići nakon mesec dana iskustva u treningu

,,Probudi svoje samopouzdanje”?

Otkrićeš tačne uzroke svog trenutnog stanja u ljubavi. Tvoje telo će postati fleksibilnije tamo gde je ranije bila blokirana energija. Osetićeš duboku vezu sa sobom i zbog toga biti nežnija prema sebi. Izgradićeš vezu sa svojim telom zbog koje ćeš se osećati ispunjeno. Aktiviraćeš svoju seksualnu energiju i osećaj zadovoljstva. Počećeš da donosiš odluke iz intuicije i znati u svakom trenutku koji je tvoj sledeći korak do ljubavi.

  1. nedelja: POVEŽI SE SA SVOJOM INTUICIJOM

Kako bi kreirala ljubav, neophodno je da oslobodiš svoj um misli koje te opterećuju i da napraviš prostora da čuješ intuitivne poruke uvek i svuda.

  1. nedelja: OTVORI SVOJE SRCE ZA LJUBAV

Osećaj ispunjenosti nije nešto što ti neko daje spolja. Ispunjenost se nalazi u tebi. Magnet za ljubav se nalazi u tebi. Najvažniji sastojak za to je moć primanja.

  1. nedelja: OSLOBODI ENERGIJU KREIRANJA

Ako se setiš da žena ima moć da stvori novi život, to znači da je ženska energija najjača energija stvaranja. Kada se povežeš sa njom, tada budiš najdublju sigurnost u sebe.

  1. nedelja: TVOJE TELO ZNA PUT

Osećaj samopouzdanja, ispunjenosti i zadovoljstva se ne stiče skupljanjem informacija, već iskustvenim prolaženjem kroz ta osećanja. Nauči svoje telo da uvek zna da se vrati tim osećanjima i da mu postanu prirodna.

Svaka nedelja se sastoji iz:

* Uvodnog videa sa detaljnim objašnjenjem te nedelje.

* Jutarnje prakse: Video snimka od 15 minuta, tokom kog lagano pokrećeš određene delove tela i slušaš coaching pitanja, a zatim odgovore zapisuješ u radne listove.

* Vođene meditacije: Meditacije koja služi tome da na energetskom nivou isceli sve blokade koje si prepoznala u odgovorima u jutarnjoj praksi.

* Zoom sastanka: Na kraju svake nedelje se okupljamo na Zoom-u, gde delite svoje utiske po želji i odgovaram na sva pitanja koja su se pojavila tokom nedelje.

BONUSI

12 informativnih video lekcija

Svake nedelje po 3 kratke video lekcije na temu te nedelje.

Sav sadržaj ostaje ZAUVEK dostupan.

Kako da znaš da li je online trening ,,Probudi svoje samopouzdanje” za tebe?

Ako si nekada pomislila ili rekla:

− ,,Ljubav je polje koje ne zavisi isključivo od mene.”

− ,,Poprilično sam sigurna u sebe i ne umem da shvatim odakle mi ta nesigurnost u vezama.”

− ,,Puno radim na sebi, stalno mi nešto novo ispliva i deluje mi da nešto radim pogrešno.”

− ,,Uvek nađem način da budem zadovoljna i ispunjena u životu, a nikako da budem ispunjena u ljubavi.”

− ,,Na početku veze mi je zabavno, a onda krene zatišje.”

− ,,Logički razumem ljubomoru, ali ne umem da je kontrolišem.”

− ,,Ja toliko mnogo radim i dajem, a on kao da to ne vidi i ne ceni.”

ONDA JE OVAJ TRENING STVOREN ZA TEBE.

Utisci žena koje su prošle trening

Veoma sam zahvalna i Dajani i sebi na ovom treningu. Prezahvalna sam što će ostati zauvek tu, zato što ga je Dajana predivno osmislila, bukvalno svaki segment, divno nas je vodila kroz procese. Imam utisak da sam tek sada, uz ovaj trening, shvatila šta stvarno znači slušati sebe. Isto tako sam osvestila otpore, koje sam pre negde znala samo u teoriji šta su i kakvi su, a sada sam ih duboko postala svesna. Jedva čekam da opet počnem sa treningom.
Jelena Petrović
,,Osećam se oslobođeno nakon svih ovih vežbi i meditacija. Osećam da sebe bolje čujem, razumem i osećam. Naučila sam da verujem više u sebe i svoje osećaje, da budem nežnija prema sebi, da volim više sebe. Da malo manje kritikujem, a više da podržavam sebe. Svako pitanje me je budilo i usmeravalo da budem sve više ja. Ja ću nastaviti da radim ovaj trening i dalje. Mogu slobodno da kažem da mi je ovo najbolja investicija u lični razvoj u ovoj godini i da ovaj trening za mene ima neprocenjivu vrednost. Mislim da je ovaj trening za sve osobe koje žele da se dublje povežu sa sobom. Moguće čak i za nekoga ko se možda nalazi na nekoj prekretnici u životu, ko želi da nešto menja u svom životu, pa onda mislim da je uvek najbolje promenu početi od sebe.
Dragana Vasiljević
Bila sam deo prve grupe treninga i mogu reći da je sadržaj kreativan i veoma koristan. Ja sam radila na oblasti posla. Nije nepovezano, ako se pitaš – zato što je to jedna od naših uloga, tj. identiteta i zahteva veliku posvećenost i samopouzdanje, koju i učitelji umeju da izgube ponekad. Divno je bilo da mene neko vodi. To je moja lekcija i uvid, jer ja uvek ’’mogu sama’’. Nije mi pucnula prstima i rešila sve, ali sam dobila vrlo jasne smernice koje mi pomažu da gradim identitet poslovne žene polako i sigurno.
Mirka Dželebdžić
Ovaj trening je blagoslov! Doneo mi je mnoge duboke uvide kad sam ga radila prvi put i osvestio mnoge unutrašnje programe koji mi nisu korisni. Naročito mi je pojasnio značenje i značaj ženske energije. Sa radošću sam mu se vratila. Prošla sam ga dva puta i oba puta je bilo jako osvešćujuće i transformišuće iskustvo, sa mnogo novih uvida, otpuštanja i razrešenja. Preporučujem trening od srca! Proći ću ga sigurno opet i opet, jer uvek donese nešto novo. Stvarno je za zauvek!
Jovana German
Verujem da je ovo samo početak moje lične transformacije. Ovo pokretanje tela bez pravila mi je baš prijalo u četvrtoj nedelji. Vežbe su me u poslednje dve nedelje totalno pokrenule. Shvatila sam koliko je doslednost bitna u svemu i koliko daje rezultate. Posebno bih se zahvalila na emocijama koje sam mogla da oslobodim, a koje su zarobljene još od detinjstva. Desilo se i to da mi je nakon treninga nestao i skoro sav celulit, a nisam trenirala niti menjala ishranu. Mislim da je ovaj trening za nekoga ko želi zaista da spozna sebe i šta sve nosi u sebi i ko želi da menja sebe.
Danijela Dražilović

Tvoj vodič: Dajana Mitrović, profesionalni coach za partnerske odnose

Moja najveća želja je da što više žena poveruje da su vredne ljubavi i da je uvek pravo vreme za ljubav. Da prestanu da se opterećuju savetima koje dobijaju, već da vrate fokus na sebe i počnu da prate svoju intuiciju. Mislim da je vreme da se konačno opustimo u ljubavi, da dozvolimo sebi da živimo u svojoj ženskoj energiji i da odnos koji imamo sa sobom bude najlepši temelj svih drugih odnosa.

To je ono na čemu sam i sama radila poslednjih pet godina.

Mnoge okolnosti su dovele do toga da veoma rano poverujem da ljubav boli i da moraš mnogo da se pomučiš da bi bio srećan u ljubavi, ako ti je ta sreća uopšte suđena.

Pre nego što sam započela vezu sa svojim sadašnjim dečkom, nešto se u meni prelomilo. Shvatila sam da sam patila skoro ceo svoj život zbog onoga što sam do tada mislila da je ljubav.

U ovih pet godina rada na sebi posvetila sam se svakodnevnoj meditaciji, prošla ,,Proces prisutnosti,” bila na nekoliko seminara, završila NLP Practitioner, NLP Master, Reiki Master, Coaching akademiju, išla na kundalini jogu dve godine, na Open floor svesni ples godinu dana. Kroz sve to sam gradila dubok odnos sa sobom, a sve to se odražavalo na odnose sa ljudima.

Pre godinu i po dana sam shvatila da je glavni razlog mojih rezultata i rezultata mojih klijentkinja na coaching-u to što sam uvek kombinovala tehnike za um, telo i energiju. I tada sam stvorila online trening ,,Probudi svoje samopouzdanje” sa željom da drugim ženama taj put do unutrašnje sigurnosti bude bar malo lakši i kraći od mog.

A sada da ukratko sagledamo sve

Ono što ćeš dobiti online treningom ,,Probudi svoje samopouzdanje” je, pre svega, mnogo jača veza sa samom sobom i potpuna sigurnost u tvoje, lične korake ka ljubavi. Proći ćeš kroz divno upoznavanje sebe na jednom nivou koji ne postoji u knjigama, na seminarima. Osećaćeš se slobodnije u svom telu i otvorenije za ljubav.

Ono što je u ovom treningu drugačije je to što te ne zasipam informacijama i savetima, već prolaziš svojim telom kroz iskustvo buđenja samopouzdanja. Proces je izuzetno jednostavan, a sastavljen tako da svakog dana osetiš kako se oslobađaš i otvaraš. Ovo je način da otkriješ koliko si jedinstvena i da nema potrebe da pratiš tuđa pravila ka sigurnosti u sebe, ka ljubavi – zato što tvoja duša već ima savršen put za tebe. Povezivanjem sa svojim telom, pronalaženjem svojih odgovora na pitanje: ,,Gde sam se to zaglavila?” dolaziš do snage da uvek pratiš svoj put.

Logično je – što više upoznaješ sebe, to bolje znaš svoje potrebe i svoje korake, možeš lakše da ih komuniciraš i sprovedeš u delo, i tako da izgradiš božanstven odnos i sa drugom osobom. A kada se spajaš sa sobom na sva tri nivoa – i umom, i telom, i energijom – onda su rezultati neminovni. Kroz mesec dana posvećivanja sebi šalješ poruku svojoj unutrašnjoj devojčici da si uvek tu za nju, a to je stvara samopouzdanja jače od bilo čega što se dešava oko tebe.

Najčešća pitanja i odgovori

Trening se sastoji iz četiri nedelje i svake nedelje se dobija novi materijal. Svaka nedelja sadrži uvodni video objašnjenja, video sa jutarnjom praksom od 15 minuta, radne listove za zapisivanje utisaka nakon jutarnje prakse, vođenju meditaciju u audio formatu i Zoom sastanak na kraju svake nedelje. Povezani smo sve vreme u zatvorenoj Facebook grupi, tako da imate moju svakodnevnu podršku.

Najbolji rezultati se svakako dobijaju ako svakog dana uradiš sve. Ono što je važno jeste da slušaš svoje telo. Ako ti bude potrebno da jedan dan preskočiš jutarnju praksu ili ako zaboraviš na vođenu meditaciju – u redu je. Samo je važno da sama sa sobom preispitaš da li dozvoljavaš strahu od promene da te sputa ili ti je zaista potrebna ta mini pauza. Olakšavajuće je i to što ti materijal ostaje zauvek dostupan, tako da ništa nećeš propustiti i svemu uvek možeš da se vratiš.

Trening prolaziš samostalno, a jedini trenutak kada se svi spajamo su ovi sastanci koji služe za razmenu utisaka. Svako pitanje i deljenje iskustava u grupnim programima je uvek korisno svima, tako da je poželjno da učestvuješ. Ali je opet sve prilagođeno tebi. Ništa se ne mora. To i jeste poenta ovog treninga. Pratiš svoj osećaj, jer je najvažnije da gradiš sigurnost u svoju intuiciju. Ako ne želiš da pričaš pred svima ili pališ kameru, možeš meni lično na mejl poslati pitanje i ja ću onda na Zoom-u odgovoriti na njega. Bilo bi dobro da i ovde pitaš sebe da li bi ti prijalo da izađeš iz zone komfora i govoriš pred grupom žena koje su ti podrška – ali je potpuno u redu i ako izabereš da to ne učiniš.

Popuste ne dajem nikada zbog toga što znam koliko ovakav sadržaj vredi i zbog toga što imaš mogućnost da ga prolaziš bezbroj puta, jer ti ostaje zauvek dostupan. Ukoliko odlučiš da kupiš ovaj trening, to znači da si svesna da je ulaganje u sebe beskrajno vredno. I to znači da ćeš biti i spremna da prođeš kroz ceo proces od mesec dana.

Apsolutno da. Sve vežbe su izuzetno jednostavne i dobijaš detaljna objašnjenja, tako da ne moraš da se pitaš da li nešto dobro radiš. A ja ću svakodnevno biti dostupna u Facebook grupi za sva pitanja. Jedino što ti je za ovaj trening potrebno su tvoja volja i istrajnost da prođeš kroz njega. Svu ostalu podršku ćeš dobiti usput.

Prestani da tragaš za ljubavlju i dozvoli sebi da se otvoriš da je primiš i privučeš, tako što ćeš probuditi svoju žensku energiju.

Trening je dostupan ODMAH.
Čim se prijaviš i pošalješ potvrdu o uplati, dobijaš sav materijal.

111€

Sav materijal dobijaš na svoj e-mail.
Ostaje ti zauvek dostupan na Google drive-u.

Popuni ovu kratku formu i prijavi se za jedinstven trening ,,Probudi svoje samopouzdanje”.

Nakon toga ti stiže mejl sa podacima za uplatu. Materijale dobijaš nakon poslate potvrde o uplati.

Bravo što si spremna da se pridružiš grupi moćnih žena koje su spremne da zarone u sebe i vrate moć kreiranja u svoje ruke.

Dajana