SVAKA ŽENA ZASLUŽUJE LJUBAV

Zašto coaching daje trajne rezultate

Postoji važan razlog zašto ljubavni saveti NE RADE. Zato što smo sve drugačije. Nekoj ženi će jedno ponašanje doneti baš ono što želi, dok će za drugu to biti jedna od najgorih odluka u toj godini. Sve smo posebne i drugačije. Imamo različite prošlosti, osobine, verovanja o sebi i životu. Imamo različite sposobnosti, talente, energije, darove, želje srca.

Zbog toga promena ponašanja često ne donosi rezultate. Pokušavamo da primenimo ponašanja koja drugima donose rezultate (ili još gore – za koje drugi tvrde da daju rezultate, a i dalje su nezadovoljni u svom životu), bez da zaronimo u svoju dušu i zapitamo se da li je to u skladu sa nama.

U tom smislu je polje ljubavi najizazovnije. SVI imaju mišljenje o tome. SVI znaju ’kako ga osvojiti’ ili ’kako ga zadržati’. A realnost je da je prave ljubavi sve manje u svetu.

Iako ti takva situacija može delovati beznadežno, ona te dovodi do važne spoznaje: samo u tebi su rešenja i odgovori na sva tvoja pitanja.

Caka je u tome što su ti odgovori ’zatrpani’ dosadašnjim načinom života, sumnjom u sebe, strahom od samoće, raznim destruktivnim uverenjima, traumama iz detinjstva i ko zna čime još. 

Ali onog trenutka kada kreneš da radiš na sebi, kada kreneš da osvešćuješ to što te sprečava da čuješ svoje odgovore – istog tog trenutka počinju da se pojavljuju odgovori i rešenja.

Coaching proces je samo jedan od načina na koji možeš da radiš na tom čišćenju starog i buđenju svog istinskog potencijala. Sve tehnike koje se bave podsvesnim delom uma i energijom su one u kojima možeš pronaći svoj put. 

Zbog toga što sada čitaš ovo – pretpostavljam da ti je tvoj unutrašnji osećaj rekao da bi  coaching mogao da bude za tebe.

Šta obuhvata coaching sa mnom

* U coaching-u koristim: NLP tehnike, coaching pitanja, Reiki tretmane, svesni ples. Na taj način delujemo na problem ili cilj sa sva tri nivoa (um, energija i telo) i dobijamo mnogo bolje i trajnije rezultate. Svaka sesija je drugačija, jer uvek koristim drugačiju kombinaciju tehnika – onu koja je u skladu sa tobom i trenutnom situacijom.

* Coaching sesije trenutno radim samo online – preko aplikacija Skype ili Zoom. Obe su besplatne i jednostavne, ali je potrebno da imaš dobar protok interneta.

* Jedna sesija traje 1h.

* Sesije držim samo kao coaching proces, a to podrazumeva paket od pet sesija. To znači da radimo jednom nedeljno, a da između sesija dobijaš jednostavan ali važan zadatak koji ti pomaže da integrišeš u svakodnevni život ono što si prošla na sesiji.

* Ne postoji pravilo koliko sesija je dovoljno da se reši neki problem ili postigne cilj – zato što svakoj osobi pristupam na jedinstven način. Svaka osoba je priča za sebe. Nakon svakih 5 sesija možeš da proceniš da li želiš da radimo dalje ili ne.

Kako bi ti promenilo život kada bi...

* Naučila da čuješ sebe i zbog toga tačno znala šta ti zaista prija, a šta ne.

* Imala hrabrosti da jasno kažeš drugima šta ti prija, a šta ne.

* Volela svoje telo baš takvo kakvo jeste. Unapređivala ga iz ljubavi prema sebi.

* Imala hrabrosti da prekineš toksičan odnos kada partner dugo ostaje isti.

* Kada primetiš da ti nešto smeta, istovremeno jasno komunicirala i iz situacije tražila lekciju za svoj život.

* Primećivala emocije čim se pojave i sve češće reagovala mirnije.

* U danu prvo uradila ono što je tebi važno, a onda se posvetila partneru.

* Verovala da pravi muškarac dolazi u pravi čas – kreirala ga kao cilj i istovremeno ispunjavala svoj život drugim stvarima koje voliš.

* Naučila da primiš ljubav, da uživaš, da se opustiš, da budeš u ženskoj energiji.

* Bila u vezi sa muškarcem sa kojim otvoreno razgovaraš, potpuno si ispunjena, podržavate se, zajedno rastete i imate zajedničku viziju života.

To su samo neki od potencijalnih rezultata coaching-a.

Coaching sa mnom JESTE za tebe ako:

* Spremna si da se posvetiš sebi.

* Dosta ti je da prebacuješ krivicu na druge.

* Spremna si da unaprediš sebe kako bi unapredila ljubav i odnose sa drugima.

* Svesna si da se podsvest ne menja preko noći i zbog toga ne očekuješ brze rezultate.

* Znaš da ti treba pomoć, jer ovakve stvari ne možeš da rešiš sama.

* Odlučila si da prevaziđeš svoje izgovore koji te ostavljaju u mestu – i da kreneš u akciju.

* Malo se plašiš dubokog rada, ali si spremna da se upustiš u njega, jer osećaš da je to ono što ti sada treba.

Coaching sa mnom NIJE za tebe ako:

* Očekuješ brze rezultate.

* Radiš na sebi SAMO da bi imala partnera, a ne interesuje te tvoje unutrašnje stanje.

* Želiš da saznaš cake kako da brzo ostvariš ciljeve.

* Očekuješ od mene da te ’popravim’ ili da ti ja rešim problem.

* Očekuješ da ću ti ja tačno reći šta treba da radiš u životu kako bi došla do partnera.

* Želiš da rešiš ozbiljnije poremećaje poput anoreksije, depresije, bolesti zavisnosti i slično (u tom slučaju je važno da se obratiš psihoterapeutu).

Tvoje ulaganje za coaching:

1h
nedeljno
za sesiju

5 – 10 min dnevno
za nedeljni zadatak
izmedju sesija

300€
za paket
od 5 sesija

Nekoliko utisaka nakon coaching procesa:

Dajana me je postepeno uvodila u svaku sesiju, strpljivo i polako. Dopalo mi se što smo, pored odgovaranja na pitanja, radile različite vežbe, a jednom prilikom smo i đuskale. I dopao mi se lenjirčić sa početka sesije – sjajna stvar da proverimo gde smo pre i posle sesije. Mislim da je rad jednom nedeljno optimalan razmak između sesija. Taman dovoljno vremena da se probude i integrišu nova znanja, energija, resursi. Imala sam uvek vremena da tražim odgovor u sebi, nekad i više nego što mi je bilo potrebno. Energija se na kraju svake sesije pela na viši nivo. Nakon svake sesije sam se osećala ispunjenije, srećnije, vibrirala sam više nego na samom početku sesije. Najbolji trenutak u celom procesu je uvek bio kada shvatim nešto važno za sebe. Tada sve dobije smisao i tada se osećam otvoreno i spremno za promenu i kreiranje. Naučila sam da verujem više u sebe, da budem smirenija kada se nađem u situaciji koja mi izaziva bes, da se zauzmem za sebe i da su svi resursi u meni samo treba da ih koristim, a ne potiskujem. Veliko hvala Dajani što je ušla u moj život; što me je naučila da prepoznam kada mi se javlja otpor i kako da se nosim sa njim. Hvala na svim pruženim alatima i na strpljenju i podršci.
Dragana Vasiljević
25 godina
Dajana me je kroz coaching proces vodila nežno i pažljivo, sa dosta razumevanja i strpljenja. Vrlo sam srećna što smo se poklopile tako da smo radile baš na onome o čemu sam neko vreme razmišljala da mi je potrebno ili nečemu što sam potiskivala. Posebno mi se dopala prilagođenost vežbi i prolaženje kroz process. I to što sam mnogo bolje razumela sebe. I dublje sam razumela spoj misli/emocija sa bolom u fizičkom telu. Vremenski raspored sesija je bio taman kako je potrebno. Apsolutno sam imala vremena da istražujem odgovore u sebi – time sam dobila još skrivenih odgovora. Energija je bila poprilično prilagođena, naročito u dubljim procesima. Za početak, naučila sam da prihvatim sebe na svim nivoima (što sam znala i radila i pre), a sada sam ušla u samu suštinu koje delove sebe da prihvatim. Značila mi je povezanost emocija i fizičkog tela, odnos s identitetima i bolom. * Godinu dana nakon coaching sesija sam skontala da sam na coaching-u vizualizirala stvari koje sada radim u vezi i taj osećaj kakva sam osoba postala.
L. M.
27 godina
Koučing sesije sa Dajanom su za mene bile transformišuće, osvešćujuće, čarobno iskustvo. Dajana je jako posvećena, daje podršku, energija na sesijama je opuštajuća i prijatna. Osetila sam slobodu da zaronim u sebe bez zadrške. Dajana je osoba sa kojom se lako prepustiš, kojoj veruješ i to je meni bilo jako važno. Pomogla mi je, vodeći me kroz duboke procese, da upoznam i zavolim delove sebe, koje do tad nisam prihvatala i to dovelo do toga da zavolim više sebe i da sebe još više prihvatim, pronađem sklad u sebi, što se jako pozitivno odrazilo na odnose sa drugim ljudima i na ceo moj život. Jako sam zahvalna na tome! Dajana ima jako mnogo znanja i iskustva i na fantastičan način kombinuje različite tehnike. Od srca bih preporučila svakom ko želi duboko da radi na sebi, da za kouča izabere Dajanu.
Jovana German
37 godina

Prvi korak jeste besplatan intervju (preko Skype-a ili Zoom-a) od 15 minuta. 

Intervju služi da:

* upoznamo jedna drugu

* osetimo jedna drugoj energiju

* procenimo koja bi bila tema na kojoj tačno želiš da radiš i

* možeš da me pitaš ako postoji još nešto što ti nije jasno u vezi sa coaching-om.

Ako osećaš da je ovo vreme da budeš ispunjena na polju ljubavi i vidiš sebe u coaching procesu sa mnom, za besplatan intervju prijavi se ovde: