Moć uživanja se nalazi ispod te duboke želje koja gori u tebi, koja ti govori da život MORA da je više od onoga što trenutno živiš.

Sigurna sam da ti se nekada bar desilo da si potpuno neočekivano ostvarila nešto što si dugo želela. To su oni trenuci kada si sklonila fokus sa toga i delovalo je kao da ti je Univerzum odjednom dostavio tu želju, u potpunoj lakoći. Ili je to bila neka sitnija stvar sa kojom si odlučila da se igraš, da probaš i – uspela si! To je zato što život voli slobodu. Život voli kada smo opuštene, zadovoljne sobom, prepuštene trenutku. 

I znam koliko može da frustrira kada taj uspeh, taj osećaj ne možeš da ponoviš baš za to nešto što MNOGO želiš. Znam koliko te iznervira kada te neko iz okruženja ”izbaci” iz dobrog stanja, probudi ti sumnju, prebaci ti svoje brige. Koliko je lako tada da počneš da sumnjaš ima li smisla sve što radiš i znaš! I znam kako je kada ti treba tri dana da se sastaviš da bi na kraju shvatila da ti nečije prisustvo ili neki prostor nisu prijali.

Šta ćeš postići nakon 28 dana iskustva u treningu

,,Oslobodi svoje uživanje”?

 • Tvoje telo i um će biti rasterećeniji. Zbog toga ćeš imati mnogo više snage da donosiš odluke na osnovu onoga što te istinski ispunjava.
 • Shvatićeš šta STVARNO znači slušati sebe.
 • Osetićeš duboku vezu sa sobom i zbog toga biti nežnija prema sebi.
 • Mnogo više ćeš verovati svojim osećajima.
 • Osvestićeš unutrašnje programe koji ti nisu korisni.
 • Oslobodićeš emocije koje su zarobljene u tebi još iz detinjstva.
 • Može da se desi da ti nestane celulit ili da prestanu menstrualni bolovi.
 • Oslobodićeš se napetosti koja te sprečava da u svim oblastima radiš ono u čemu zaista uživaš.
 • Mnogo jasnije ćeš znati koji su tvoji sledeći koraci, jer ćeš osnažiti odnos sa intuicijom.
 • Umesto da svoju energiju rasipaš na druge i da stavljaš fokus na svoje okruženje, izvor uživanja ćeš od sada tražiti u sebi.
 • Više ćeš uživati u svakodnevnim stvarima koje te okružuju.
 • Moći ćeš da konkretno podržiš i zaštitiš sebe.
 • Više ćeš ceniti svoj potencijal i sigurnije ćeš ga iskazivati.

Ovo nije još jedan motivacioni program tokom kog se osećaš inspirisano, a posle tragaš za motivacijom.

Nije mesto u kome ćeš imati mnogo uvida i spoznaja, koje te samo ostavljaju da se pitaš kako sad sve to da primeniš.

Nije mesto u kome ćeš dobiti TUĐE ”proverene” korake po kojima moraš da se nateraš da igraš.

Ovo je mesto gde ćeš kroz svakodnevne nežne pokrete tela, meditaciju i konstantnu podršku 28 dana dobiti priliku da jasnije nego ikada čuješ SEBE, da osetiš veliko rasterećenje u svom telu i samim tim napraviš mesta da tvoja unutrašnja snaga i uživanje isplivaju na površinu.

 1. nedelja: OSLOBODI SVOJ UM

Kako bi kreirala život u kome istinski uživaš, neophodno je da oslobodiš svoj um misli koje te opterećuju i da napraviš prostora da čuješ intuitivne poruke uvek i svuda.

 1. nedelja: OSLOBODI SVOJE SRCE

Osećaj ispunjenosti nije nešto što ti neko daje spolja. Zadovoljsto se nalazi u tebi. Magnet za sve što želiš se nalazi u tebi. Najvažniji sastojak za to je da tvoje telo nije zatrpano starim emocijama, da u tebi ima prostora da primiš ono što želiš.

 1. nedelja: OSLOBODI SVOJU MATERICU

Ako se setiš da žena ima moć da stvori novi život, to znači da je ženska energija najjača energija stvaranja. Kada se povežeš sa njom, tada budiš najdublju sigurnost u sebe.

 1. nedelja: AKTIVIRAJ MOĆ UŽIVANJA

Osećaj samopouzdanja, ispunjenosti i zadovoljstva se ne stiče skupljanjem informacija, već iskustvenim prolaženjem kroz ta osećanja. Nauči svoje telo da uvek zna da se vrati tim osećanjima i da mu postanu prirodna.

Svaka nedelja se sastoji iz:

* Uvodnog videa sa detaljnim objašnjenjem te nedelje.

* Jutarnje prakse: Video snimka od 15 minuta, tokom kog lagano pokrećeš određene delove tela i slušaš coaching pitanja, a zatim uvide zapisuješ u radne listove.
Svaka nedelja ima drugačiju jutarnju praksu koja se radi svakog dana.

* Vođene meditacije: Meditacije koja služi tome da se na energetskom nivou povežeš sa svojim sakralnim centrom i otvoriš za uživanje.
Svaka nedelja ima svoju meditaciju koja je zamišljena da se radi pred spavanje.

* Snimci Zoom sastanaka iz prethodne dve grupe programa.

BONUSI

10% popusta na Human Design čitanja.

*Kada samostalno prolaziš trening – možeš da mi pišeš na email.
Odgovor stiže u roku od 48h.

,,Vodič za partnerske odnose – Postani žena iz svojih snova” je elektronska knjiga u PDF formatu sa 111 A4 stranica i više od 60 coaching pitanja koja te, korak po korak, vodi kroz proces kreiranja partnerskog odnosa iz tvojih snova, ali tako da istovremeno ostaneš dosledna sebi i osećaš se slobodno u svemu što radiš.

Utisci žena koje su prošle prvu verziju treninga

Veoma sam zahvalna i Dajani i sebi na ovom treningu. Prezahvalna sam što će ostati zauvek tu, zato što ga je Dajana predivno osmislila, bukvalno svaki segment, divno nas je vodila kroz procese. Imam utisak da sam tek sada, uz ovaj trening, shvatila šta stvarno znači slušati sebe. Isto tako sam osvestila otpore, koje sam pre negde znala samo u teoriji šta su i kakvi su, a sada sam ih duboko postala svesna. Jedva čekam da opet počnem sa treningom.
Jelena Petrović
,,Osećam se oslobođeno nakon svih ovih vežbi i meditacija. Osećam da sebe bolje čujem, razumem i osećam. Naučila sam da verujem više u sebe i svoje osećaje, da budem nežnija prema sebi, da volim više sebe. Da malo manje kritikujem, a više da podržavam sebe. Svako pitanje me je budilo i usmeravalo da budem sve više ja. Ja ću nastaviti da radim ovaj trening i dalje. Mogu slobodno da kažem da mi je ovo najbolja investicija u lični razvoj u ovoj godini i da ovaj trening za mene ima neprocenjivu vrednost. Mislim da je ovaj trening za sve osobe koje žele da se dublje povežu sa sobom. Moguće čak i za nekoga ko se možda nalazi na nekoj prekretnici u životu, ko želi da nešto menja u svom životu, pa onda mislim da je uvek najbolje promenu početi od sebe.
Dragana Vasiljević
Ovaj trening je blagoslov! Doneo mi je mnoge duboke uvide kad sam ga radila prvi put i osvestio mnoge unutrašnje programe koji mi nisu korisni. Naročito mi je pojasnio značenje i značaj ženske energije. Sa radošću sam mu se vratila. Prošla sam ga dva puta i oba puta je bilo jako osvešćujuće i transformišuće iskustvo, sa mnogo novih uvida, otpuštanja i razrešenja. Preporučujem trening od srca! Proći ću ga sigurno opet i opet, jer uvek donese nešto novo. Stvarno je za zauvek!
Jovana German
Verujem da je ovo samo početak moje lične transformacije. Ovo pokretanje tela bez pravila mi je baš prijalo u četvrtoj nedelji. Vežbe su me u poslednje dve nedelje totalno pokrenule. Shvatila sam koliko je doslednost bitna u svemu i koliko daje rezultate. Posebno bih se zahvalila na emocijama koje sam mogla da oslobodim, a koje su zarobljene još od detinjstva. Desilo se i to da mi je nakon treninga nestao i skoro sav celulit, a nisam trenirala niti menjala ishranu. Mislim da je ovaj trening za nekoga ko želi zaista da spozna sebe i šta sve nosi u sebi i ko želi da menja sebe.
Danijela Dražilović

Utisci žena koje su prošle novu verziju programa

Ni ne znam zašto sam se prijavila na program, nešto me je vuklo i to nešto je bilo skoz u pravu. Drago mi je da sam poslušala. Najkorisnije mi je bilo Dajanino vođstvo, Dajanin pristup meditacijama, praksama, ali i njena prisutnost. Jako se osetila njena iskrena želja i njeno uživanje u celom procesu. Stvorila je sigurno okruženje za sve nas i tako nam zaista olakšala i otvorila mnoge puteve. Sada nakon programa imam više poverenja u sebe. Imam više poverenja u naredne životne korake ali i u moju istrajnost. Utisak nakon ovakvog rada mi je da se zaokružio proces. Veoma veoma uspešno. Znam da sam sada više tu za sebe. Nemam dovoljno lepih reči za ovo iskustvo. Lakoća, divnoća, poverenje, sigurnost. Hvala ti.
Nikolina Mandić
*Najviše me je privuklo da se prijavim to uživanje čiju moć već imamo i možemo da oslobodimo ali na jedan nežniji, ženstveniji, strpljiviji i podržavajući način kroz povezivanje i razumevanje svih tih delova sebe i svog tela. *Svakodnevno sam radila jutarnju praksu, pisala utiske nakon toga, a dan završavala meditacijom i sve to mi je bilo jednako potrebno i korisno i činilo mi je jednu celinu kroz koju sam prolazila dan po dan od početka do kraja programa. *Sada nakon programa mogu da se povežem sa svojim izvorom uživanja koji se nalazi unutar mene, umesto da ga tražim samo u spoljnom okruženju. To uživanje je trajnije i stabilnije i omogućava mi i da istovremeno više uživam u svakodnevnim stvarima koje me okružuju, zbog čega se osećam zadovoljnije i ispunjenje. *Kao i svaki put do sada kada sam radila sa tobom, divan, divan mi je utisak! Meni si bila prava liderka i pouzdano sidro tokom čitavog procesa. *Sad na kraju kad mogu ovo iskustvo da sagledam kao celinu, shvatam koliko je prevazišlo sve što sam na početku mogla da zamislim, očekujem, želim od svega ovoga i koliko sam dobila jedno prelepo i dragoceno putovanje kroz sebe i čak kroz neke delove u koje bih se sama teško usudila da zadjem a kroz koje sam oslobodila još više uživanja, zadovoljstva i zahvalnosti.
Nada Vujičić
Svoju prvu i jedinu Human Design kartu sam uradila kod Dajane nedelju ili dve dana pre početka programa. Do tada nisam znala ni da HD postoji. Pre toga sam radila lični horoskop, godišnji i jos ponešto i to je bilo (malo je reći) obeshrabrujuće. Tada sam odlucila da ovako nešto više ne radim! Dok nisam došla slučajno do Dajane i to mi se čini sudbinski. Naručila sam HD kartu, preslušala i došla do zaključka da je to bila najbolja odluka! *Dajana tu govori da je sakral jako bitan za Generatore, da treba da mu se posveti pažnja. Treba ga aktivirati, komunicirati sa njim, a ovaj program je upravo to sakral/moć uživanja. Tako sam se ja odlučila za ovaj divan i moćan program. *Sada kada sam ga uradila, još uvek ga praktikujem, jer je odličan i idealan za mene; što su i druge drage žene govorile tokom programa. *Uvidi iz celog programa koji su mi dolazili, osećaj koji je pokrenuo u meni, oslobađanje od nekih nepotrebnih uverenja je nešto što tako jasno i lako do sada nisam doživela. *Ovaj program mi je doneo bolju i svesniju povezanost sa sobom, Sada osećam sebe sve više i bolje. Usuđujem se da jasno, odlučnije, hrabrije izrazim šta mi treba i kako se osećam. Svesno želim i sve više mogu da podržim i zaštitim sebe. *Dajana nas je nežno i sigurno sprovela kroz ovaj program, ostavljajući svakoj od nas slobodu da radi u svom tempu i volji. To je ona važna esencija u svemu tome kako je prenela i sprovela me kroz tunel na svetlost. Tako sam ja to doživela. *Osećam se kao da sam stigla kući, divno i sigurno. Hvala od srca!
Mira Đorđević
*Ovaj program je došao kao logičan nastavak rada sa Dajanom. Ja se kod nje u programu osećam kao da pripadam, kao da me grli, kao da me najiskrenije vidi i podržava. Sakral je sam povukao, ja sam samo ispratila. *U svakom njenom programu kao i u ovom, najznačajnije je to što se u svakoj praksi oseća podrška. Što se u grupi oseća podrška i ljubav. Što je svaki osećaj, svaka promena, svaki uvid dobrodošao, čak i kad je izgovoren i podeljen sa celom ekipom. Najznačajnije od svega je to što se razumevanje oseća u svakom segmentu procesa. Čista ljubav. *Svaki program koji sam prošla sa Dajanom je produbio moju svesnost.. prisutnost u telu ..povezanost tela i emocija. Program mi je dozvolio da još bolje shvatim sebe. Da još bolje definišem promene. I da još više cenim svoj potencijal i otvorenije i sigurnije ga iskazujem. *Utisak koji sam ja stekla kroz rad sa tobom - znale smo se i u prošlim životima. Drago mi je da smo se srele i u ovom. *Osećam zahvalnost što sam poslušala nagone svog sakrala kad sam te kontaktirala prvi put da mi uradiš Human Design čitanje. Hvala ti na svemu.
Aleksandra Đorđević
Na program ,,Oslobodi moć uživanja'' sam se prijavila intuitivno, prosto sam osetila da me moj sakralni centar poziva i kontaktirala sam Dajanu. Već u prvoj nedelji programa osetila sam promene, navalu neke pozitivne energije, a sam Dajanin pristup radu je toliko nežan, negujući, stvorila je u startu tu jednu sigurnu-podržavajuću atmosferu, tako da je bilo pravo uživanje prolaziti vežbe iz sedmice u sedmicu. *Po meni su prve tri sedmice kao priprema, da bi u četvrtoj sedmici došlo do potpune ekspanzije i ujedinjenja svega pređenog, što dodatno oslobađa telo i povezuje um, telo i emocije. *Ovo jednomesečno putovanje bih preporučila svim ženama jer je program jednostavan, a u isto vreme sveoubuhvatan jer se oslobađa zarobljena energija i prosto nova živahnost i lakoća ulaze u svakodnevnicu. Hvala od ❤️ Dajana.
Svjetlana Mašić
Na program ,,Oslobodi Moć Uživanja'' prijavila sam se intuitivno, već duže vreme osećam da moj sakral me zove. *Iz nedelje u nedelju zahvaljujući vežbama telo je postalo protočnije, lakše, fleksibilnije. Povezivanje sa telom još dublje na svesniji način, samim tim uz nedelju u nedelju oslobadjala se zarobljena energija i u dan sam ulazila sa lakoćom. *Dajanin pristup radu je toliko nežan i negujući, samim tim stvara sigurno, podržavajuće mesto. *Svesno povezivanje sa telom nosim dalje u svakodnevnicu sigurno, kao radost i lakoću što je ovaj program pokrenuo. *Preporuka za program i hvala Dajana od srca❤
Julia Kostić
Na program sam se prijavila zato što sam kliknula čim sam videla story " Oslobodi moć svog uživanja". Najkorisnija mi je bila spoznaja koliko još zapravo treba da otpustim iz sebe. Dobila sam odgovore na pitanja ko je ko u mom životu, i koliko mi znači. Rad sa tobom je jedna lakoća u veelikom poverenju. Osećam da imam više poverenja u život, u sebe, i da ono najbolje tek dolazi. *Dajana je osoba koja u svakom trenutku oseća kome šta, i koliko kome treba da se da. Tako mlada, sa tako tako velikim osećajem za meru, i potrebu. U trenutku kada sam je upoznala, shvatila sam da je ona moj čovek. Beskrajno i od srca hvala ❤️ ❤️ ❤️
Milena Trifunović
Prijavila sam se na program zbog rada na sakralnom centru koji sam dugo zanemarivala. Najkorisnije mi je bilo što je spojena praksa pokreta, rada na telu, meditacija i rada na dubokom nivou. Sve to je pokrenulo procesa okretanja ka sebi i uživanja svakog dana. Tokom programa sam se pokrenula za mnoge stvari, od posla do zabave i druženja. Energija i entuzijazam su mi se povećali. Ovakav način rada mi se mnogo dopada i doneo mi je neku vrstu samodiscipline, na lagan način. Osećam se pokrenuto nakon programa i mislim da je važno da se ova praksa ne zapostavi posle završetka programa, nego da se redovno primenjuje.
Danica Savić
Program sam izabrala čisto intuitivno, najviše zbog samog naslova, jer sam znala da želim više uživanja u svim segmentima života. Isti je premašio sva moja očekivanja, jer da bi došla do uživanja, trebalo je prvo da se uradi dubok rad, da se oslobodi prostor, od trauma, pogrešnih uverenja, tuđih programa utkanih u mene još od detinjstva. *,,Oslobodi moć uživanja'' svaka žena treba da prođe, makar jednom u životu. Da pročisti svoj um, srce i telo i stvori neku novu verziju sebe. *Nakon programa - u meni se stvorio prostor za nova primanja, kreiranja iz uživanja, kao i duboka konekcija sa telom, kojoj sam težila čitav život. Takođe, najveća dobrobit ovog programa je protočnost mog tela, za sve emocije koje se pojave, sada ih osetim, odmah propustim, i krenem dalje sa novom energijom. Zadržavanje emocija u prošlosti je bila moja velika tema i sada sam napokon dozvolila sebi da osetim iste i da ih ne guram pod tepih. *Dajana je jedna topla i mila duša, sestrinska energija i ljubav, rad sa njom je pun podrške, razumevanja i svaki savet i sugestija od nje, su satkani od velikog životnog iskustva, ličnog rada na sebi i profesionalnog znanja. Ona živi svoju žensku energiju i bila je primer i motivacija sve vreme programa.
Maja Radin

Tvoj vodič: Dajana Mitrović
Profesionalni NLP Coach
i Human Design tumač

Moja najveća želja je da se što više žena oseća slobodno i ispunjeno u svom životu. Da prestanu da se opterećuju savetima koje dobijaju, već da vrate fokus na sebe i počnu da prate svoju intuiciju. Mislim da je vreme da se konačno naše telo opusti, da dozvolimo sebi da istinski uživamo u životu i da odnos koji imamo sa sobom bude najlepši temelj svih drugih odnosa.

To je ono na čemu sam i sama radila poslednjih 8 godina.

Mnoge okolnosti su dovele do toga da veoma rano poverujem da moram da pratim tuđa pravila i da moraš mnogo da se pomučiš da bi bio srećan u životu, ako ti je ta sreća uopšte suđena.

Od ogromne količine pritiska da igram kako drugi kažu, da moram uvek da budem dobra devojčica, da moram uvek druge da stavljam ispred sebe – pre 8 godina nešto se u meni prelomilo. Shvatila sam da celo moje telo pati samo zbog toga što su me uverili da mora da se živi na određeni način.

U ovih 7 godina rada na sebi posvetila sam se svakodnevnoj meditaciji, prošla ,,Proces prisutnosti,” bila na nekoliko seminara, završila NLP Practitioner, NLP Master, Reiki Master, Coaching akademiju, išla na kundalini jogu dve godine, na Open floor svesni ples godinu dana, prošla ,,Put umetnika”, konstelacije, somatski rad i poslednje 3 godine se bavim Human Design-om. Kroz sve to sam gradila dubok odnos sa sobom, a sve to se odražavalo na odnose sa ljudima, moje zdravlje, posao, slobodno vreme.

Shvatila sam da je glavni razlog mojih rezultata i rezultata mojih klijentkinja na coaching-u to što sam uvek kombinovala tehnike za um, telo i energiju. I tada sam stvorila online trening ,,Oslobodi moć svog uživanja” sa željom da drugim ženama taj put do unutrašnje moći bude bar malo lakši i kraći od mog.

A sada da ukratko sagledamo sve

Ono što ćeš dobiti online treningom ,,Oslobodi moć svog uživanja” je, pre svega, mnogo jača veza sa samom sobom i potpuna sigurnost u tvoje, lične korake ka ispunjenom životu. Proći ćeš kroz divno upoznavanje sebe na jednom nivou koji ne postoji u knjigama, na seminarima. Osećaćeš se slobodnije u svom telu i otvorenije da primiš sve što želiš.

Ono što je u ovom treningu drugačije je to što te ne zasipam informacijama i savetima, već prolaziš svojim telom kroz iskustvo buđenja zadovoljstva. Proces je izuzetno jednostavan, a sastavljen tako da svakog dana osetiš kako se oslobađaš i otvaraš. Ovo je način da otkriješ koliko si jedinstvena i da nema potrebe da pratiš tuđa pravila ka sigurnosti u sebe, ka uživanju – zato što tvoja duša već ima savršen put za tebe. Povezivanjem sa svojim telom, pronalaženjem svojih odgovora na pitanje: ,,Gde sam se to zaglavila?” dolaziš do snage da uvek pratiš svoj put.

Logično je – što više upoznaješ sebe, to bolje znaš svoje potrebe i svoje korake, možeš lakše da ih komuniciraš i sprovedeš u delo, i tako da izgradiš božanstven odnos sa sobom. A kada se spajaš sa sobom na sva tri nivoa – i umom, i telom, i energijom – onda su rezultati neminovni. Kroz mesec dana posvećivanja sebi šalješ poruku svojoj unutrašnjoj devojčici da si uvek tu za nju, a to stvara unutrašnju snagu jaču od bilo čega što se dešava oko tebe.

Najčešća pitanja i odgovori

Trening se sastoji iz četiri nedelje i svake nedelje se dobija novi materijal. Svaka nedelja sadrži uvodni video objašnjenja, video sa jutarnjom praksom od 15 minuta, radne listove za zapisivanje utisaka nakon jutarnje prakse, vođenju meditaciju u audio formatu.
(Kada trening prolaziš samostalno, dobijaš snimke prethodnih Zoom sastanaka i opciju da mi postaviš pitanja putem email-a.)

Najbolji rezultati se svakako dobijaju ako svakog dana uradiš sve. Ono što je važno jeste da slušaš svoje telo. Ako ti bude potrebno da jedan dan preskočiš jutarnju praksu ili ako zaboraviš na vođenu meditaciju – u redu je. Samo je važno da sama sa sobom preispitaš da li dozvoljavaš strahu od promene da te sputa ili ti je zaista potrebna ta mini pauza. Olakšavajuće je i to što ti materijal ostaje zauvek dostupan, tako da ništa nećeš propustiti i svemu uvek možeš da se vratiš.

Popuste ne dajem nikada zbog toga što znam koliko ovakav sadržaj vredi i zbog toga što imaš mogućnost da ga prolaziš bezbroj puta, jer ti ostaje zauvek dostupan. Ukoliko odlučiš da kupiš ovaj trening, to znači da si svesna da je ulaganje u sebe beskrajno vredno. I to znači da ćeš biti i spremna da prođeš kroz ceo proces od mesec dana.

Apsolutno da, ukoliko osećaš veliku želju da ga prođeš. Imaj na umu da je ovo duboko oslobađanje i da je potrebno da osetiš da je sada vreme za to. Sve vežbe su izuzetno jednostavne i dobijaš detaljna objašnjenja, tako da ne moraš da se pitaš da li nešto dobro radiš. A ja ću svakodnevno biti dostupna u Telegram grupi za sva pitanja ili, ako prolaziš samostalno, možeš da mi pišeš na email. Jedino što ti je za ovaj trening potrebno su tvoja volja i istrajnost da prođeš kroz njega. Svu ostalu podršku ćeš dobiti usput.

Prestani da zatrpavaš svoj um informacijama i da odlažeš sve ono što te istinski čini ispunjenom - i dozvoli sebi da prirodno privučeš želje svog srca, tako što ćeš osloboditi svoje zadovoljstvo.

Sav materijal ti stiže čim uplatiš i možeš da ga koristiš potpuno u svom ritmu.

500€

***Ako imaš moje Human Design čitanje ili smo radile mentorski proces 1:1, onda imaš 10% popusta na program.

Sav materijal dobijaš na svoj e-mail.
Ostaje ti zauvek dostupan na Google drive-u.

PRIJAVE SU NA EMAIL: dajana.coaching@gmail.com

Nakon toga ti stiže mejl sa podacima za uplatu.
Mesto je rezervisano kada pošalješ potvrdu uplate.

Bravo što si spremna da se pridružiš grupi moćnih žena koje su spremne da zarone u sebe i vrate moć kreiranja u svoje ruke.

Dajana

Prijave su na email: dajana.coaching@gmail.com